arrow_drop_up arrow_drop_down
23 mei 2019 

Even voorstellen aan: Erik 't Jong

Half april ben ik bij PUL instore in dienst getreden, om de ontwikkeling van PUL, van display naar instore verder kracht bij te zetten met mijn expertise.
Door mijn ervaring bij verschillende bedrijven uit deze instore branche, van kunststofleverancier tot interieurbouwer, heb ik veel kennis in huis, die ik nu voor PUL instore en haar klanten zal gaan inzetten.

Binnen PUL instore zal ik mij concentreren op instore communicatie met een meer permanent karakter en gemaakt van hout, metaal, kunststof of karton, zoals een vloerdisplay toonbankdisplay, Point of Sale materiaal of shop-in-shop opstellingen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik wil jou graag instore zorgen ontnemen en samen kwalitatieve presentaties neerzetten, die jou succes brengen!

Kennismaken? Je kunt me bereiken op erik@pulinstore.nl en mobiel op 06 22 51 92 32.

permanente-point-of-sale---PUL-instore-